2020 Richard

Over mij

Ik ben Richard Derks, organisatieadviseur én eigenaar van Vlijt, projectbureau voor natuurlijk ondernemen. Met Vlijt helpen we bij het oplossen van maatschappelijke, bedrijfskundige en persoonlijke vraagstukken.


We gaan uit van natuurlijke principes en maken gebruik van kennis uit de natuur. De mens is ook natuur, dus kan daar uit putten, en eraan bijdragen.

In samenwerking met

Mark Smulders

“Door meer dan 20 jaar ervaring met zorg voor kwetsbare mensen heb ik een uitgesproken visie op duurzaam samenleven en op maatschappelijke verhoudingen ontwikkeld.  Ik spreek en begrijp de taal van de straat en van organisaties. Ik vind het belangrijk dat iedereen erbij hoort, meedoet en dat mensen zelf de regie hebben. En ik vind dat iedereen een verhaal heeft wat gehoord  mag worden.

Ik zie mezelf als bouwer en maker, maar vooral ook als verbinder. En buiten een dromer ben ik vooral een doener en hou ik van aanpakken. De laatste jaren ontwikkel ik mezelf steeds meer als ondernemer.” 

 

http://www.impekt.nl

Jose schoormans

“De laatste jaren werk ik ook graag aan maatschappelijke vraagstukken of projecten, waar ik me geroepen voel om verandering te initiëren. Vanuit betrokkenheid en creativiteit onderneem ik graag initiatieven om onze wereld een beetje beter te maken.”

 

http://www.tussenheid013.nl

Raoul Becher

“Ik ben creatief directeur bij Starters 4 Communities. Optimist en vindingrijk. Weet mensen te enthousiasmeren en uit te dagen. Veel kennis over crowdfunding, marketing en business modellen. Honkballer en gek op bordspellen.”

 

www.starters4communities.nl